Με πάνω από 27 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων, με κέντρο στη Γερμανία και στην Ελλάδα, η U.D.M είναι σε θέση να σας συμβουλεύσει με το σωστό μηχάνημα που χρειάζεστε.

Προσφέρουμε  καινούργιο και  μεταχειρισμένο εξοπλισμό βιομηχανίας τροφίμων και γαλακτοβιομηχανίας, μηχανήματα  με γενικό σέρβις , γραμμές παραγωγής τυριού φέτα,  παστεριωτες   για γάλα φρέσκο και για γάλα τυροκόμησης,  παστεριώτες για γάλα μακριάς λήξεις,  παστεριωτές  γιαουρτιού, διαχωριστές  γάλακτος,  ομογενοποιεί γάλακτος , χυμών κλπ, μηχανήματα  επεξεργασίας και συσκευασίας μοζζαρελλα, αντλίες γάλακτος, παγολεκάνες  γάλακτος,  εναλλάκτες θερμότητας, μηχανήματα   πλήρωσης  χυμού και γάλακτος, μηχανήματα  πλήρωσης και σφραγίσης  κυπέλλων, μηχανές δοσολογίας, παστεριωτές  βραστιρες  κλπ.

Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας για αντλίες, βαλβίδες και ανταλλακτικά  για μηχανήματα από κατασκευαστές  όπως  APV GAULIN , INOXPA, ALFA LAVAL ,WESTFALIA,IMA κλπ.

Ψάχνουμε πάντα για νέους συνεργάτες και πελάτες να μας  δίνουν την ευκαιρία για νέα συνεργασία και επιχειρηματικές σχέσεις.

Υπηρεσίες :

Εάν δεν βλέπετε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε, στείλτε μας e-mail  με τις απαιτήσεις σας και τις  αναγκες σας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψάχνουμε για τον κατάλληλο εξοπλισμό που  χρειάζεστε.

Μπορούμε να ανακαινίσουμε τα μηχανήματά σας.

Μπορούμε να πουλήσουμε τα μηχανήματά σας ή μπορούμε να αγοράσουμε τον επιπλέον εξοπλισμό σας.

Εάν επιθυμείτε, μπορούμε να μεσολαβήσουμε για την πώληση των μεταχειρισμένων μηχανημάτων  σας ως  εμπορικο  αντιπροσώπο για εσάς.

 

Μεταφορά

Εάν αγοράζετε μηχανήματα από εμάς,  μπορούμε να οργανώσουμε τη μεταφορά

με αξιόπιστες μεταφορικές  εταιρείες  που συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια.

 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την σελίδα μας  το UDMACHINES,  για το ενδιαφέρον σας  για τα μηχανήματα και  τις  υπηρεσίες  μας.

Εμείς  είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να   εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας  για εξοπλισμό βιομηχανίας τροφίμων και γαλακτοκομικών προϊόντων.